Jaar: 2012
Artikelnummer:   9789090270920
Formaat Hardcover 145×210 mm
Aantal pagina’s: 212
Prijs: € 10,00 (inclusief verzendkosten)

Eric is 9 jaar oud als hij te horen krijgt dat hij kanker heeft. Zijn wereld stort in en staat ineens in het teken van onderzoeken en chemotherapie. Eric krijgt last van nachtmerries maar in Ridder Lorian vindt hij een denkbeeldige vriend die hem helpt in de strijd tegen de enge schimmen die hem in zijn dromen lastigvallen. Lorian is de held uit de boekenreeks die door niemand minder dan zijn eigen opa – die in Australië woont – is geschreven. Als opa Maarten onverwacht naar Nederland komt besluit deze Eric een geheel nieuw avonturenverhaal te vertellen waarbij Eric zelf de hoofdrol vervult. Alles draait hierin om de queeste rond het Land van duizend wensen. Eric gaat samen met ridder Lorian de strijd aan tegen het kwaad, de meester van de zwarte gieren en zijn duistere onderdanen. Een strijd die synoniem lijkt aan de strijd die hij in de harde werkelijkheid moet aangaan tegen kanker.

Eric en het land van duizend wensen is een spannend en gelijktijdig ontroerend verhaal over een jongen die een weg probeert te vinden om het gevecht tegen kanker aan te gaan. Een verhaal over strijd, moed, angst, verdriet en vriendschap. 
Ronald van der Pol heeft dit boek geheel belangeloos geschreven. De netto-opbrengsten uit de verkoop van dit boek gaan als onderdeel van het project 1000Wishes –  een initiatief van de Haagse progressieve rockband PBII – naar Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). 

Dit boek is uitsluitend via de auteur te bestellen. Stuur een mail naar onderstaand mailadres. Je ontvangt dan spoedig een bevestiging en een verzoek voor betaling.

 

Dit boek kun je uitsluitend bestellen via het contactformulier op deze site.

€ 10,00 (inclusief verzendkosten)